Lantmännen Cerealias nästa Fastighetstekniker

01/02/2019
Laholm - Sweden

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com. 

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel! 
Läs mer på
www.lantmannencerealia.com.

 

Är du driven, organiserad och har erfarenhet av fastighetsunderhåll från livsmedelsindustrin? Önskar du arbeta i ett företag som har Nordens största pannkaksfabrik? Då kan du vara Lantmännen Cerealias nästa Fastighetstekniker!  I Laholm producerar vi ca 650 000 pannkakor per dygn med en bemanning om 55 medarbetare och vi söker nu en fastighetstekniker till vårt underhållsteam.

 

Som Fastighetstekniker hos Lantmännen Cerealia i Laholm erbjuds du ett omväxlande arbete som innehåller fastighetsunderhåll och fastighetsskötsel för hela anläggningen i Laholm. Anläggningen under tak är ca 13 000m2 stor och består av både äldre och nyare delar, och därmed olika typer av industrikonstruktioner. Du får möjligheten att arbeta i ett företag som ligger i framkant gällande livsmedelsproduktion och kommer att rapportera till chefen för Teknik och Underhåll.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ansvara för ronder rörande fastighet, VVS, ventilation, skadedjur, belysning, SBA etc. Du kommer att driva och utföra byggprojekt och renoveringar samt med montage av utrustning i hela anläggningen.  Vidare kommer du att samverka med övrig underhållspersonal vid större underhållsarbeten samt delta i förbättringsteam för ständiga förbättringar. Du kommer aktivt att arbeta i vårt underhållssystem MaintMaster.

 

Att arbeta med produktion av livsmedel kräver ett personligt intresse och engagemang för att uppnå hög kvalitet vilket vi alltid eftersträvar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med byggnadsteknisk inriktning eller motsvarande. Du ska ha tidigare erfarenhet av bygg, VVS och fastighetsunderhåll och då gärna inom industrisektorn. Meriterande är om du har kunskap inom teknik och mekanik samt även tidigare arbetat inom livsmedelsindustrin.

 

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Fastighetstekniker är det viktigt att du är engagerad och har en god förmåga att driva, strukturera och planera ditt arbete. Du är samarbetsorienterad och tycker om att vara en del av ett team. Det är av vikt att du är självgående, har god initiativförmåga, är noggrann och kreativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Laholm

Sista ansökningsdag: 2019-02-01

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Underhållschef Ivan Flodgren Tel: 0730-844 981


Ivan Flodgren +46 10-556 38 14

Send application

Contact
Lantmännen Unibake International

Sluseholmen 8A
3rd Floor
DK-2450 Copenhagen SV

+45 7628 5000
Contact International Sales

Click here for contact information

© Lantmännen Unibake 2018 | Lantmännen Unibake is a part of Lantmännen | Privacy Policy